Bank kakuatan

  • 300W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    300W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    Kalayan casing tahan seuneu, kakuatan tinggi sareng kapasitas batré 124800mAh, kakuatan panyimpen énergi portabel ieu sakaligus tiasa ngecas sababaraha alat pinter sareng alat anu langkung alit tibatan 300W.Naha di jero ruangan atanapi di luar, utilitasna saé pisan, sok gaduh alat pinter di bumi tiasa dina pareum listrik atanapi waktos anu teu pikaresepeun pikeun tetep hubungan sareng dunya luar, ku kituna padamelan moal eureun kusabab gagalna listrik.Upami anjeun kémping di luar, paké proyektor portabel supados wengi langkung warni.

  • 500W Power Supply

    500W Power Supply

    Ayeuna beuki seueur kulawarga anu langkung sadar kana ngahemat listrik, sareng nengetan pisan kana indikator hemat energi nalika milih alat-alat rumah tangga.A host komputer mangrupakeun konsumsi listrik rumah tangga, mindeng ratusan watt kakuatan téh undoubtedly imah maung listrik.Catu daya salaku sumber kakuatan pikeun host, kualitas catu daya anu saé tiasa maénkeun peran hemat energi.500W catu daya ogé bisa minuhan sarat tina platform mainstream dina kakuatan kaluaran, sarta hargana kawilang sedeng, jadi eta geus favored ku mayoritas pamaké.

  • 600W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    600W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    Daya panyimpen énergi portabel luar ruangan khusus cocog pikeun komunikasi sélulér, catu daya alat darurat sareng ngecas.Pikeun unggal ponsel merek, alat-alat listrik, lampu hemat energi, laptop, TV digital, kantor outdoor, fotografi outdoor, konstruksi outdoor, catu daya sayaga, catu daya darurat, pajoang seuneu jeung nyalametkeun, relief musibah, otomatis mimiti ngecas, digital, kakuatan mobile jeung saterusna ogé bisa dipaké di wewengkon gunung tanpa listrik, wewengkon pastoral, survey lapangan, iinditan luang, atawa dina mobil, kapal, Bisa dipaké salaku DC, catu daya AC.Hal ieu kacida loba dipaké.

  • 700W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    700W Portable Energy Panyimpenan Power Supply

    Daya panyimpen énergi portabel luar ruangan khusus cocog pikeun komunikasi sélulér, catu daya alat darurat sareng ngecas.Nalika kémping di luar, éta tiasa nyayogikeun kakuatan pikeun alat-alat rumah tangga ukuran leutik sareng sedeng sapertos mesin cuci sareng kompor béas.
    700W catu daya outdoor pikeun sagala jinis panerapan kakuatan leutik sarta sedeng tanpa masalah naon, beurat rélatif hampang, hiji jalma bisa mawa, catu daya outdoor pikeun laptop, masak, PR tiasa pangalaman alus.

  • 2000W outdoor Energy Panyimpenan Batre

    2000W outdoor Energy Panyimpenan Batre

    Naon fungsi tilu darajat listrik?Produk ieu ngagaduhan kapasitas ageung tilu derajat listrik, anu tiasa dianggap salaku cangkir super ageung dina produk listrik luar.Dibandingkeun sareng produk umum di pasar, éta ogé ngadukung kaluaran ngecas nirkabel, anu tiasa dianggo pikeun ngecas telepon.Konfigurasi opat palabuhan AC, genep palabuhan USB jeung tilu palabuhan kaluaran DC ngajadikeun eta pisan merenah pikeun meunangkeun kakuatan.Fungsi muatan gancang, tampilan digital calakan sarta fungsi sejen, ku kituna pamakéan catu daya outdoor ieu, dibandingkeun jeung aksés ka mains, éta aman ngagunakeun.